torsdag 19. juni 2014

Kulturfaktor 14 i Nittedal


 Faksimile fra lokalavisen Varingen, tekst og foto: Ylva Seiff Berge. 

Kulturavdelingen i Nittedal kommune slo virkelig på stortromma 14. juni da de arrangerte en kulturhelg med mange tilbud både for store og små. Vi deltok på et arrangement for barna sammen med tegneren Hans Jørgen Sandnes. Vi sang, han tegnet, og barn og voksne koste seg. Ikke minst var det populært at ungene fikk med seg hver sin tegning hjem.

Fra forestillingen vår gikk ungene i tog etter Nittedal og Hakadal Janitsjar ned til Prøysentorget hvor det var flere andre som opptrådte.

Kvelden var satt av til en festkonsert i Bjertnesaulaen med Prøysen som tema. Vi hadde en kort avdeling sammen med Per Husby på piano. Kjempeartig! Vi fikk presentert noen av de "nye" sangene vi har spilt inn på CD-en vår, som snart er salgsklar. Og at publikum var med på notene, var helt tydelig! Særlig da vi framførte "Trim" med Pers rocka melodi, sto jubelen i taket med trampeklapp. Varingen skrev blant annet: "Trim-visen er en ren lykkepille". Vi koste oss skikkelig. Dette er det morsomste vi har gjort på lenge!

Under overskriften "Rørende og storslått hyllest av Prøysen" ga Mariann Torsvik i Varingen en begeistret omtale.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.