torsdag 27. november 2014

Prøysen i 100, Modum kulturhus, Vikersund, 27. november

Vikersund har ikke bare verdens fineste hoppbakke, de har også et kjempeflott kulturhus. Og der ble billettene solgt ut på kort tid da de annonserte Prøysen i 100. Skikkelig hyggelig å vite at interessen var stor. Det var mange som ikke kom inn, og selv på ettermiddagen i dag var det folk som ringte og ville ha billetter!

Og gjengen kom sammen med godt humør og de beste intensjoner for kvelden. Veldig fin tone med maten bak scena.


Og så var det tid for en liten gjennomgang, med noen små justeringer og lydprøver og hele pakka. Det trengs, særlig siden det går så lang tid mellom hver gang vi møtes.


Og så var det showtime! Et fantastisk publikum var med på både alvor og skjemt, de lyttet og sang med. Og fikk seg noen gode latterkuler, samtidig som det vanket en liten tåre her og der. Kjempepublikum som trampeklappet og ville ha ekstranummer.


En fantastik kveld for oss. Og lørdag er vi på plass i Storfjord kulturhus i Stranda, og i Halden  på Brygga kulturhus dagen etter. Så går turen til Arendal kulturhus den 3. desember og siste konsert (i hvert fall i denne omgang!) i Bakketeigen kulturhus i Horten den 4. desember. Gjett om vi gleder oss!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.