søndag 25. juni 2017

Skyset gård, Nittedal, 24. juni 2017

Nittedal Teater setter hver sommer opp teaterstykker på Skyset Gård i søndre Nittedal. I år var det Prøysenfestival, med en stor og livlig oppsetning der de har satt sammen en rekke tekster til et sammenhengende teaterstykke.
Det er stemningsfullt og et flott område, og i år var vi invitert til å holde konsert. Det ble en veldig fin, og en veldig spesiell opplevelse!

Vi hadde med oss Stein Kulseth på piano, og hadde lagt opp et godt, timelangt program med kjente og mindre kjente sanger.
Det begynte fint i det noe ustadige været, men så kom regnet så det virkelig bøtta ned!  Arrangørene fikk satt opp et tak over oss, og delte ut regnkapper til publikum, så programmet kunne fortsette. Det hjalp ikke engang å synge "solskinn og sang" for full hals - regnet fortsatte. Men publikum holdt ut og så ut til å kose seg - trampet takten og sang med.
Vind og regn stanser ikke kulturen i Nittedal - vi vet at arrangementer utendørs er en risikosport, selv om sommeren. 

Alt i alt ble det en skikkelig fin opplevelse for oss, og en litt våt, men forhåpentligvis fin og spesiell opplevelse for publikum - som holdt ut en hel time i været som herjet.

En kjempefin avslutning på vårsemesteret for oss - nå er det bare å glede seg til sommerferie - og full fart med nye oppdrag på sensommeren.

Takk til Kjell Knudsen som har tatt bildene. God sommer fra oss!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.