lørdag 20. juni 2015

Fagforbundet på Sørmarka igjen 17. juni

Så var det tid for en ny forestilling for Fagforbundets pensjonister på Sørmarka kurs- og konferansesenter. Denne gangen la vi opp et litt annerledes program med en rolig avdeling midt i. Egil hadde med sin halvakustiske Gretsch, og det fungerrte veldig fint til "Så seile vi på Mjøsa" og "Blåklokkevikua". 

Morsomt å gjøre litt annerledes, og vi koblet bare Gretsch-gitaren opp til en enkel høyttaler som gir veldig fin klang. Og tar ikke så mye plass heller.


Når publikum ber om ekstranummer, pleier vi å spørre hva de ønsker seg, og denne gangen ville de høre "Slipsteinsvæilsen". Det var første gang vi sang den ute, og nå kom Gretschen virkelig til sin rett. Vi fikk skikkelig taket på visa, og det virket som publikum også likte det de hørte, og flere måtte tørke bort ei tåre.

Torill har vært ansvarlig for disse arrangementene i en årrekke, og de siste årene har hun hatt hjelp av Muhammed. Det er alltid hyggelig å treffe disse to, som bestandig er blide og hyggelige og virkelig står på for at deltakerne skal ha noen fine dager med Sørmarka som base.


Gode venner på vei ut i en foreløpig sval sommer. Men det kommer nok!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.