onsdag 10. juni 2015

Våler i Solør og Heggedal i Asker, 10. juni 2015

Det er alltid moro å komme til Våler og møte masse positive og glade mennesker som tar imot oss med åpne armer og varme smil!

Det begynte med forestilling på Våler omsorgsenter, der dagligstua var smekkfull av tilhører. Både beboere og folk utenfra. Og det ble et kjempekoselig gjensyn med sangglade mennesker.


Så gikk turen til Kulturkontoret for en enkel og grei lunsj, før vi satte nesa mot Vålertunet. Dette er et fantastisk bofellesskap der folk trivs veldig godt. Og innendørs ser det ut som ei vanlig gate med tak.


De har et veldig fint lokale for konserter, og her var det fullt opp av folk som tok mot både latter og smil og spetakkel. De sang med og humret og lo og koste seg, og vi hadde en kjempefin time i godt selskap.


Så kom utfordringen. Vi hadde tre timer på oss til å komme gjennom Oslo omtrent når rushen tetnet til, og vi var litt lettere nervøse ettersom vi nærmet oss. GPS-en vår ville ha oss over Elverum, men gode råd fra lokale kjennere gjorde at vi tok vestveien til Kongsvinger, og så ned fra Kløfta. Det var et godt tips! Vi sparte masse tid, og brukte under halvtimen ekstra gjennom Oslo. Og i god tid ankom vi Heggedal Pensjonistforening og deres sommerfest.

Det er nydelig i Heggedal, og vi fikk en fin time sammen med pensjonistene i et fullstappet lokale.


Og med 41 mil kjøring i tillegg til tre forestillinger, var det godt å komme hjem og få beina opp og sige litt sammen i en god stol. Men det var en fantastisk dag med fint vær, hyggelige mennesker og mye moro. Så det går fremdeles fint med lange turer og mange forestillinger!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.