fredag 26. september 2014

Meierigården og Reidvin-tunet 26. september


Det ble to uforglemmelige møter med publikum for oss. Først et stappfullt lokale i Meierigården i Porsgrunn med et hyggelig og sangvillig publikum i mange aldre. Her ble det liv og røre fra første strofe til siste vers! Slike aktivitetssentre er noen flotte samlingspunkter for publikum, med god kaffe, smørbrød, vafler og kaker. Og masse sangglade mennesker. Her koste vi oss ordentlig!


Og så kom vi til Reidvin-tunet i Holmestrand. Kanskje det koseligste lokalet vi noensinne har opptrådt i! Det er en gammel skole som er over hundre år gammel. Og her har innbyggerne flyttet skolen fra gamle E18 og bygget den opp igjen på dugnad! Helt utrolig. Og så hadde Olav Duun bodd der og vært lærer i mange år. Så det oste historie av bygningen.

Det var satt ut stoler og benker i den gamle skolestua:


Og så kom publikum og fylte opp lokalet og deltok med liv og lyst og fenomenal allsang.


Så dette ble nok en hyggelig dag på turne for Teater Ibsen. Men på vei hjem dukket det opp ei ekkel varsellampe på dashbordet, så nå lurer vi på om vi kan kjøre godbilen vår når vi fortsetter konserter i hjemmeområdet vårt, eller når vi skal til Stathelle på mandag og Sirdal på tirsdag. Og en bråte andre steder framover mot juletider!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.