lørdag 20. september 2014

Prøysen i 100 - suksess

P16. og 17. september var det knallstart for forestillingen Prøysen i 100 sammen med Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Viggo Sandvik, Per Husby og Kjetil Skaslien. Vi startet på Sunndalsøra etter å ha tatt tog til Oppdal og buss videre. Det ble en kjempetrivelig tur. 
Konserten i Sunndal kulturhus ble svært vellykket, og vi fikk god omtale i Aura Avis. Mye folk, god stemning i salen, og god kontakt mellom sal og scene.

Etter en vellykket forestilling med da capo og stående applaus var det godt å komme til køys. Kjetil kjørte bil og tok med seg instrumentene, så vi hadde bare oss sjøl og kofferter å tenke på dagen etter da vi skulle med fly fra Molde.

Så var det opp i otta for å rekke et fly som gikk halv ni fra flyplassen i Molde. Vi og Viggo hadde parkert bilene våre på Gardermoen, og så skulle vi kjøre derfra til Skien for neste konsert. Men værgudene ville det annerledes. Tett tåke gjorde at vi ble sittende og vente til klokka var over 14 før vi kom oss av gårde. Det var en strek i regninga, men det har vel aldri vært så artig å vente på en flyplass. Bildene sier vel det meste.


Da vi kom på Gardermoen, ble det noe stress. Men konsert i Ibsenhuset i Skien ble det, bare en halv time forsinket. Kjetil hadde kommet før oss med instrumentene og hadde fått arrangert mikrofoner og monitorer, så vi gikk på uten skikkelig lydprøve. Vellykket ble det likevel, og vi var enige om at vi var en ganske sprek gjeng! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.