fredag 31. oktober 2014

Lunde Helselag, 31. oktober 2014

I kveld trosset vi regn og mørke, våte veier og tok turen til Nome kommune, og til Lundetunet hvor vi etter hvert fikk selskap av en full sal med mennesker som mer enn gjerne hørte sanger av Prøysen de ikke hadde hørt før. Det ble en skikkelig hurra-meg-rundt-kveld med godt humør og glade trubadurer i en sal med god akustikk og særdeles lydhøre og flirfulle tilhørere. Og så fikk vi skikkelig, ekte telemarks-eplemost i stedet for blomster! Jippi!!

Egentlig litt skremmende at vi nå er blitt så kjent på krokete småveier i Telemark at en tretimers tur til Lunde og tre timer hjem igjen blir som en kosetur på velkjente trakter. Vi er ikke så glade i Halloween, men det var kanskje derfor det var så få ute og kjørte bil?

Men Lunde helselag skaffet oss et stort publikum i et koselig lokale, det var god mat og deilig kaffe, og entusiastiske tilhørere - det ble en kjempefin fredagskveld blant gode venner!

Flott lokale med koselige småbord.

Og så begynte publikum å strømme på. Over 50 på en regnfull og kjølig kveld er ihvert fall vi veldig godt fornøyde med. Og det var også arrangørene! Tør vi antyde et lite På gjensyn? Vi kommer gjerne tilbake til Lunde helselag og Lundetunet!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.