fredag 31. oktober 2014

Nykirke og Kragerø, 29. oktober

Oleanestua i Nykirke i Vestfold var et veldig hyggelig bekjentskap. Her samles pensjonister (og andre) til hyggelig samvær, kaffe, kaker, smørbrød og vafler. En ivrig gjeng frivillige står på og bidrar til masse kos for alle interesserte. Her møtte vi en fin forsamling av sangglade mennesker som gjorde formiddagen til en god opplevelse og en fin start på dagen etter en lang kjøretur fra Seljord Hotel. Og Oleana var en traust og fin dame som møtte oss utenfor lokalet.


Deretter gikk turen til Kragerø kirke og konsert i et vakkert og klangfullt kirkerom. Masse mennesker og ljomende allsang ga oss en fin opplevelse. Det er ei flott kirke å se på fra utsida, men inni er den enda flotter. Og så alle de hyggelige menneskene som kom!

Og i stedet for blomster fikk vi med oss en lekker nistekurv til hjemturen i de sene nattetimer. Og turen gikk veldig fint med påsmurte rundstykker, kaker, kaffe og brus og mye annet. Ei virkelig lekker nistekurv! Så takk til Kragerø kirke for en kjempeflott opplevelse både før, under og etter forestillingen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.