søndag 26. oktober 2014

Nordheimstunet, Edland 26. oktober

Høsten er kommet for alvor (og vel så det!), med vekslende vær og stemningsfulle dager innimellom. Vi koser oss på Seljord Hotel - gammelt, stilfullt og ærverdig. 


Her har vi vårt faste tilholdssted på andre uka mens vi farter rundt i store deler av indre Telemark og hygger oss med stadig nye bekjentskaper. Høsten er både fargerik og pen i Seljord.


Veldig praktisk med et fast holdepunkt når vi skal så mange ulike steder. Noe av det som er mest slitsomt på turne er å pakke opp og pakke ned. Men det slipper vi nå.

Og i dag var vi på Nordheimstunet i Edland, rett før vi kommer opp på Haukelifjellet. Her traff vi en fin gjeng mennesker i alle aldre. Det var et lite, men entusiastisk og ivrig publikum som sang med, lo og flirte og gjorde dette til nok en veldig fin opplevelse i Telemark.


Her var publikum med fra første til siste tone! Og på veien tilbake stanset vi på Vinje Gardsmat og fikk handlet oss litt julegodt både til oss sjøl, og kanskje til noen av vennene vår. Nok en kjempefin dag på veien for Teater Ibsen. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.