mandag 27. oktober 2014

Vinjehuset og Seljord, 27. oktober

Det var en fantastisk dag vi våknet opp til, med sol og blå himmel og 16 varmegrader i Seljord. Det kunne ha vært slutten av august, med nydelige farger på bladverk som ennå hang på trær og busker. Det ble litt kjøligere da vi nådde Åmot i Vinje, men her var det 12 grader da vi kom fram til Vinjestua og storsalen, hvor vi møtte en glad forsamling pensjonister til konsert. Her har publikum begynt å ankomme salen.


Vi har vært på mange arrangementer i Vinje, og flere plakater var satt opp på oppslagstavla.


Etter Vinje gikk turen tilbake til Seljord i litt mer overskyet vær, men fremdeles varmt og godt. Nå kom det noen små antydninger til regn, men ikke mer enn at vi slapp å bruke opp restene av spylevæske.

I Seljord fikk vi gleden av å opptre i den eldste (og opprinnelige) delen av Granvin kulturhus. Det var et utrolig flott lokale med mange nydelige detaljer.Og her strømmet publikum til og fylte opp de fleste stolene som var plassert. Det gjorde ikke vondt at det fulgte kaffe og kaker med i billettprisen. Så det var et stort publikum i godt humør som var med og lyttet, nynnet, lo og sang med på sangene de kjente igjen. Lokalet hadde en formidabel akustikk, og her trengte vi ikke bruke mye krefter for å nå ut med alt vi presenterte.


Stemningsfullt og fint, og et veldig godt og engasjert publikum gjorde kvelden uforglemmelig for oss!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.