torsdag 16. oktober 2014

Marie Treschow og pensjonister i Horten, 16. oktober

Institusjonen Marie Treschow ligger nydelig til i landskapet med flott park og fin strandlinje i Tønsberg. Her traff vi både institusjonens beboere, noen pårørende, og den lokale vakthunden, som viste skepsis overfor den store kontrabassen. Men det ble et hyggelig møte med beboerne, der folk sang med, klappet og trampet takten, og en gammel sjømann konkurrerte med Egil i tango-dansing. En flott opplevele for oss.


Denskeptiske vakthunden våket over kontrabassen, og trass i regnvær ute var idyllen påtakelig.


Og så gikk turen til Horten, der fire pensjonistforeninger var sammen om å arrangere hyggekveld for medlemmer og andre som måtte være interesserte. Og folk kom og fylte opp lokalet. Det ble en kveld med varme smil, god latter og masse allsang. Og etterpå var det kaffe og kaker i store mengder. Nok en koselig kveld for Teater Ibsen, før vi skal ha litt andre konserter i helga. Og så er det Ibsen som står på lista til uka igjen - og da blir det masse forestillinger i Telemark.



Og så var det hjemreise på bløte veier mens det blåste kraftig. Og det var vekselvis sludd og regn - men vi kom oss greit hjem og fikk beina opp og kroppen i hvilemodus. Og i morgen skal vi til Ås - der Egil en gang studerte, og vi hadde vår debut som vise-duo i 1976. Og så fikk vi et bilde av den fine plakaten Teater Ibsen har sendt ut til arrangører som ønsket det.

Pent!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.